A Párizsi Autókiállításon leplezi le a Honda az új ötajtós Civicet

  • A Honda bemutatja az új ötajtós Civic európai változatát
  • Debütál a négyajtós kivitel is
  • Prémium minőségérzet és lenyűgöző megjelenést ígér az új Jazz Spotlight Edition

Folytatódik a Honda európai termékoffenzívája, a márka ugyanis az október elején esedékes Párizsi Autószalonon leleplezi az ötajtós Civic legújabb, tízedik generációját.

Az új ötajtós Civic nemzetközi bemutatója

Párizsban ünnepeli világpremierjét az új ötajtós Civic, alkalmat adva, hogy a vásárlók megismerhessék az európai változat karosszériáját és belterét. A modell a tervek szerint 2017 elején érkezik az öreg kontinens kereskedéseibe, s vélhetően éppoly sikeres lesz, mint elődjei, hiszen átfogó kutatási és fejlesztési munka eredményeként látott napvilágot.

Emellett a Honda standján megtekinthető lesz a négyajtós átirat legújabb nemzedéke is. A törökországi Gebzében készülő modell vadonatúj külső és belső formatervvel lép színre, forgalmazása pedig szintén 2017 elején kezdődik majd.

Jazz Spotlight Edition

Érdekesnek ígérkezik a Jazz Spotlight Edition is, amit az új Civichez hasonlóan a párizsi seregszemlén csodálhat meg először a nagyérdemű. Ez a modell tulajdonképpen nem más, mint a - Genfi Autókiállításon közszemlére bocsájtott - Honda Jazz Keenlight tanulmányautó sorozatgyártásra érett változata,
melyet szemet gyönyörködtető stíluselemeivel a trendi formák szerelmeseinek kínál a márka. A bronz hűtőmaszk, a külső tükrök és az ötödik ajtó díszítése, a speciális matricaszett, a 15 colos, egyedi színezésű könnyűfémfelni-garnitúra, valamint a különleges megjelenésű kormánykerék és középkonzol még magasabb szintre emeli a minőségérzetet, egyszersmind elképesztően divatossá teszi a szuperminit.