Rólunk

A Csernák Kft. tulajdonosa, Csernák Sándor 1989-ben indította el vállalkozását egyéni autójavítóként. A cég 1996-ban Kft-vé alakult és egy új, 2000 m2 alapterületű telephelyre költözött. A telken épült új szerviz nagyobb, tágasabb, korszerűbb lett, mint az előző. Az új szerviz megépítésével egyidőben lett a cég hivatalos Honda márkakereskedés és márkaszerviz. A vállalkozást a család alapította, és azóta az alkalmazottak száma már 11 főre bővült. 1999-ben egy 200 m2-es szalont avattunk fel, mely öt gépkocsi kiállítására alkalmas. Az autószalon egy éve ügyfélváróval bővült. A cég igen komoly, mintegy 300 m2 alapterületű, hat állásos, fékpaddal felszerelt, műszerezett szervizzel, valamint húzatópados karosszériaműhellyel és autómosóval rendelkezik. Vállalatunk hírnevét öregbíti, hogy elnyertük “Az értékesítésben legnagyobb növekedést elért Honda márkakereskedés 2000. évben” díjat, továbbá az évről évre növekvő forgalom, ügyfeleink száma és elégedettsége, valamint munkatársaink folyamatos továbbképzése és versenyeken elért eredményeik.

A családias hangulatú kereskedés Kecskemét egyik fejlődő iparterületén fekszik. A látogatottságot, a forgalmat kedvezően befolyásolja a két nagy forgalmú főútvonal találkozása, európai hírű nagyvállalatok, benzinkutak közelsége, valamint a közelben lévő, kitűnő konyhával rendelkező fogadó is. Mindezek mellett a megyei jogú város történelmi nevezetességei, látnivalói miatt a vidéki ügyfeleknek is tartalmas, egész napos időtöltést kínál.

Cég- és minőségpolitikánk, filozófiánk

A Honda az egyént felbecsülhetetlen értéknek tekinti, hiszen az egyének a gondolkodás és az alkotás révén megvalósíthatják álmaikat és terveiket és ezáltal megoszthatják másokkal is azt az örömöt, amit ezen célok megvalósítása okoz. Örömet szeretnénk okozni mindazoknak, akik termékeinket megvásárolják, azoknak, akik termékeink és szolgáltatásaink eladásával foglalkoznak és mindazoknak, akik termékeink előállításában vállalnak részt. Mindezek mellett arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeket elérhető áron, magas szintű szolgáltatással értékesítsük.

Csernák Sándor,
a márkakereskedés/márkaszerviz vezetője