Az új CR-V formaterve

Lenyűgözőre tervezve

A KATEGÓRIÁJÁBAN LEGNAGYOBB CSOMAGTÉR

1756 liter

JÁRMŰVEZETŐI INFORMÁCIÓS FELÜLET

TFT-kijelző

Egy teljesen felszerelt SUV.

Belül a képzeletet megragadó részletek, kívül pedig a karcsú, áramló vonalak biztosítanak dinamikus megjelenést az új CR-V számára.

A nyitható üvegtető többet enged be a külvilágból vezetés közben.

A "jó hangulat" tényező

Egy hangulat, amit meg kell tapasztalni.

Helyezkedjen el akár bőrbevonatú, akár szövetkárpit üléseinken - tudni fogja, mire gondolunk. Ez egy olyan érzés, amelyet a biztonság és a kényelem érzete hat át. Majd nézze meg közelebbről a belső teret, és a CR-V sok más kifinomult részletet tár fel Önnek.

Stílusos jellemzők

Az új, modern anyagokból készült, szemet gyönyörködtető belső részletek kiemelik az olyan elemeket, mint a levegőzőrostélyok, kormánykerék, ajtókilincsek és a klímaberendezés kezelőpanelje.

A második üléssorban lévő, 60:40 arányban osztott ülések egyetlen mozdulattal síkra hajthatók növelve a csomagtér méretét.

Konzol Önnek

Az első ülések közé ékelt tárolórekesz háromféleképpen állítható, és amikor teljesen nyitva van, bőséges helyet biztosít egy vagy két nagyobb tárgy tárolására is.

A fenséges hetes

Az új CR-V továbbra is megtartja az erőfeszítés nélkül, egyetlen mozdulattal lehajtható hátsó ülését, és egyes benzines felszereltségi szinteken két további üléssel kiegészített harmadik üléssort kínál. Használaton kívül az üléseket szépen le lehet hajtani – eltűnnek a csomagtér padlójában.

Annak érdekében, hogy vezetés közben ne terelődjön el a figyelme, egyszerűen görgessen és válassza ki a szükséges információkat anélkül, hogy kezeit le kellene vennie a többfunkciós kormánykerékről.

Tekintet az úton

Minden, amire szüksége lehet, kéznél van.

Egy színes TFT kijelző biztosítja a vezető számára a lényeges információkat, közvetlenül előtte. Ezt Vezetői Információs Felületnek nevezzük, amely a fő adatokat közvetlenül a vezetőnek jeleníti meg.

A kijelzőn

A Vezetői Információs Felületen könnyedén görgethet a kormánykerékre szerelt hüvelykujjpad vagy hangvezérlés segítségével, és számos különböző funkció közül választhat: SMS és e-mail megjelenítése, audió információk, telefonos kapcsolatok, összkerékhajtás státusz és még az autóval kapcsolatos információk is.

A kiterjesztett valóságot megtestesítő szemmagasságú kijelző a fontos információkat jeleníti meg, így a járművezető anélkül láthatja az adatokat, hogy le kellene vennie szemét az útról.

Többfunkciós kormánykerék

A Vezetői Információs Felületen kívül a kormánykeréken lévő kezelőelemek lehetővé teszik további funkciók aktiválását, mint például a hangerő, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó rendszer. A legmagasabb felszereltségi szintnél a kormánykerék fűthető – a téli vezetést fűszerező didergést elűzendő.

A 7 hüvelykes érintőképernyőnek köszönhetően minden elérhető közelségbe kerül, amire a kapcsolattartáshoz szüksége van.

Maradjon kapcsolatban a Honda CONNECT rendszer segítségével

Az információs és szórakoztató rendszer lehetőséget ad rá, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A nagy, könnyen értelmezhető ikonok egy pillantás alatt felismerhetők.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a 7 hüvelykes érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat üzeneteket stb.

Még több kapcsolat

Az előtelepített, internetes alapú Aha™ audiólejátszó alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit.

A Garmin navigációs rendszer mindig tudja, merre jár, és segít eljutni a célig.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CR-V ÉS A RÉSZLETEK

Mindenkinek más CR-V-re van szüksége. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

Műszaki adatok

VIGYE HAZA

Legfrissebb ajánlatainkat végignézve ez könnyebb, mint hinné.

Ajánlataink