NSX-tulajdonosoknak

Fölötte és alatta

A NSX több szempontból is jelentősen eltér a hagyományos szupersportkocsiktól, a kiemelkedő vezetési élményhez például a legmagasabb színvonalú gyári támogatás társul - bárhová is megy, ránk mindig számíthat.

Ön és az NSX-e

A vásárlás során szoros kapcsolat alakul ki a vevő és a márkakereskedés között, ez adja az alapját a márka és a tulajdonos közötti kölcsönös bizalomnak.

Minden NSX-bemutatóterem exkluzív fogadóhelyiséggel várja Önt.

Padova, Olaszország

Autoshop, Via Uruguay 27, Padova
+39 049760606
autoshop@hondaauto.it

Zürich, Svájc

Honda Automobile Zurich, Letzigraben 77, 8040 Zürich 3
+41 44 406 22 44
nsx-ch@honda-eu.com

London, Egyesült Királyság

Crown Honda, Hyde Estate Road, Hendon,
London NW9 6JX
+44 20 8200 4226
nsx@crownhonda.co.uk

Hol vásárolható meg az NSX?

Vegye fel a kapcsolatot a kijelölt európai NSX-kereskedők egyikével

Düsseldorf, Németország

Honda Center Düsseldorf , Höherweg 161, 40233 Düsseldorf
+49 0211-311 315 200
nsx@honda-duesseldorf.de

Frankfurt, Németország

Honda Center Frankfurt, Hanauer Landstraße 222-224, 60314 Frankfurt/Main
+49 069-67867 2966
nsx@honda-frankfurt.de

Lipcse, Németország

Honda Center Leipzig, Richard-Lehmann-Straße 119, 04103 Leipzig
+49 0341-600 77 244
nsx@honda-leipzig.de

Párizs, Franciaország

Japauto Automobiles SAS, 29 avenue de la Grande-Armée, 75116 PARIS
+33 1 45 00 14 51
nsx@japautoauto.com

Monaco

Ets Cavallari, 11 rue Princesse Florestine, 98000 Monaco
+377 97 97 88 11
honda-nsx@ets-cavallari.mc

Villámgyors felépülés

Roadside Assistance névre keresztelt autómentő-szolgáltatásunkra Európa bármely részén számíthat, s ha a helyzet úgy kívánja, leszervezünk Önnek egy - legfeljebb 90 perces - taxiutat. Amennyiben szükséges, vonattal vagy repülővel (turistaosztályon) is folytathatja utazását, sőt egy éjszakára szobát is foglalhat egy négy- vagy ötcsillagos hotelben. Ha NSX-e mentésre szorul, speciális mentőjárművet és képzett szakembert küldünk érte, így biztonságosan és diszkréten szállítható el az autó.

Nálunk a tulajdonos az első!

Amint tulajdonossá válik, különleges, NSX-re specializálódott csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön kapcsolatfelvételi pontja

Hogy felvehesse velük a kapcsolatot, és persze a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kaphassa, kereskedésünk rendelkezésére bocsát egy telefonszámot, amit felhívhat, ha bármi történne NSX-ével. Ha megsérül az autó, kereskedésünk ajánl Önnek egy hivatalos NSX-szervizt, ahol - típusra szakosodott - karosszérialakatosok, illetve szerelők végzik el a javításokat.

Kimagasló szintű kiszolgálás

Az Ön NSX-kereskedője kapcsolatban áll a gyár által képzett technikusokkal, akik képesek elhárítani bármilyen problémát, ami felmerül az NSX-szel kapcsolatban. Ezek a magasan kvalifikált szakemberek 24 órán belül megérkeznek az adott kereskedésbe, és azonnal megkezdik a munkát, hogy mihamarabb visszakaphassa autóját.

Kényelem és funkció bármely sebességnél... A elektromos mozgatású sportülések (Sport Seats) vezérlőegysége memóriával is rendelkezik, így az ülés gombnyomásra felveszi az előre beállított pozíciót.

Megbízhat bennünk

Ha baleset történne...

Hivatalos NSX-javító Központjaink (NSX Approved Body Repair Centres) a legapróbb karcok eltüntetéséhez is a Honda speciális fényezési eljárását alkalmazzák. Amennyiben komolyabb beavatkozás szükségeltetik, szakképzett lakatosaink a lehető legprecízebben állítják helyre az autót, mélyrehatóan ismerik ugyanis az NSX karosszériaszerkezetét és az ISO-szabványnak megfelelő alumíniumhegesztésre képesek.

Mivel az NSX rendkívül összetett műszaki alapokra épül, erősen javallott, hogy csak NSX-re szakosodott márkaszervizt keressenek fel a tulajdonosok.

Szerződés egy igazi vezetővel

Amint tulajdonossá válik, különleges, NSX-re specializálódott csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az NSX gyártási és anyaghibákra vonatkozó garanciája három évre, illetve 100 ezer kilométerre szól, attól függően, hogy melyiket éri el először az autó. Ráadásként – igazodva az NSX különleges technikai és technológiai megoldásaihoz – felületi és szerkezeti korrózióra, valamint a kipufogórendszerre és a hibrid hajtáslánc elemeire is garanciát vállalunk. Hogy a garanciális feltételek teljesüljenek, elengedhetetlen, hogy az autón elvégezzük az előírt karbantartási műveleteket.

Közeli viszony

Mikor azt mondjuk, hogy kapcsolatban áll az NSX-szel, kölcsönös kommunikációra gondolunk.

Például arra, hogy az NSX szól Önnek, ha eljött a karbantartás ideje. Az intelligens rendszer folyamatosan figyeli a vezetési stílust, valamint az autó állapotát, és figyelmeztetőüzenetet jelenít meg a műszerfalon, ha esedékessé válik a szervizlátogatás. Ilyenkor semmi más dolga nincs, mit foglalni egy szabad időpontot valamelyik NSX-re szakosodott márkaszervizünkben. Ennyire egyszerű...

Túl szép, hogy elrejtse

Nem egy szimpla füzet, gyűjtői darab!

Mindent a legapróbb részletekig kidolgoztunk, beleértve a használati utasítást is. A kiadvány - az utastérével azonos színű cérnával varrt - bőrborítást kapott, s minden információt tartalmaz, ami az üzemeltetéssel, a karbantartással és az európai kereskedő-, illetve szervizhálózattal kapcsolatos. A szemet gyönyörködtető mappa külön tárolórekeszt kapott az autó hátuljában, de biztosak vagyunk benne, hogy mindig látható helyen tartja majd...

Kényelem és funkció bármely sebességnél... A elektromos mozgatású sportülések (Sport Seats) vezérlőegysége memóriával is rendelkezik, így az ülés gombnyomásra felveszi az előre beállított pozíciót.

Az Ön tere

A vezető nem csak ül az NSX-ben, kapcsolatban áll vele!

Az üléseket, az ajtókárpitokat és a középkonzolt úgy alakítottuk ki, hogy a vezető és az utas is biztosan, csúszkálás nélkül ülhessen. Mindazonáltal az utastér kellőképpen kényelmes, hogy kompromisszumok nélkül használható lehessen a hétköznapokon, s olyan fizikai kapcsolatot teremt a pilóta és a műszaki alapok között, hogy versenypályára is ideális. Egy szó, mint száz, kimagasló teljesítménye ellenére az NSX minden helyzetben remek partner, s még csomagtartója is méretes - a kategória legnagyobbja.

Az ergonómiailag tökéletes kormánykeréken oly' természetes a fogás, mintha kifejezetten Önre terveztük volna.